Inhoudsframe
Opmerking voor gebruikers met een schermlezer: er staat tekst tussen de formulierelementen op deze pagina. Navigeer van item naar item om er zeker van te zijn dat u geen tekst overslaat en tabuleer niet van formulier naar formulierelement.
Visuele navigatie overslaan
Start  pijl Meerkeuzevragen  pijl Stap 4  pijl Stap 4

Stap 4Deze activiteit bevat 3 vragen.

Vraag 1.
Plagiaat is het overnemen van teksten van anderen in je werkstuk zonder duidelijk bronvermelding. Om dit te voorkomen dien je altijd de informatie in eigen woorden te formuleren. Hoe noemen we dit?

 
Einde van Vraag 1


Vraag 2.

Het internet bevat zoveel informatie dat zoekmachines, zoals Google en Yahoo, steeds meer moeite hebben om de juiste informatie te vinden. Bedrijven willen graag dat hun webpagina zo hoog mogelijk in de resultatenlijst van de zoekmachine eindigen. Hoe wordt de techniek genoemd die internetmarketingbureaus inzetten om er voor te zorgen dat websites hoog in de resultatenlijsten eindigen?
 
Einde van Vraag 2


Vraag 3.
Discussiefora en weblogs zijn interessante bronnen van informatie. Daar kun je recensie vinden van bijvoorbeeld producten. Maar bedrijven zetten speciale personen in die positief schrijven over producten en diensten op fora en blogs. Hoe heten deze personen?

 
Einde van Vraag 3

Pearson Copyright © 1995 - 2011, Pearson Higher Education, Inc.
Juridische en privacy-bepalingen

Terug naar de bovenkant van deze pagina